کفالت برای سربازی پسر مادر

دسته بندی : خانواده | حضانت
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام‌یه درخواست میخواستم به دلیل کمک خرج زندگی به علت طلاق مادر و اینکه نان اور خانواده می باشد مبنی بر معافیت سربازی چه درخواستی باید بنویسم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام درخواست شما مربوط به دادگاه نمی باشد ولی اطلاعات زیر برایتان مفید است شرایط اختصاصی کفالت مادر مادر فاقد همسر باشد. مشمول تنها فرزند پسر بالای 18 سال باشد و از مادر فاقد همسر مراقبت کند. از طلاق یا فوت پدر 30 ماه گذشته باشد. مادر دارای اجاره نامه یا سند ملکیت بنام خود باشد. مشمول توانایی در کفالت و سرپرستی داشته باشد. چند نکته در خصوص کفالت مادر: تا قبل از گذشت 30 ماه معافیت موقت صادر خواهد شد. اگر پدر فرد در حبس باشد،مشمول نمی تواند درخواست معافیت کفالت مادر دهد. اگر فرزندی که به دلیل کفالت مادر، از سربازی معاف شود ولی به دلایلی قادر به مراقبت از وی نباشد، فرزند دوم می تواند از معافیت کفالت او استفاده کند. در صورت تک پسر نبودن میتوان از کفالت ماده 6 بهزیستی و کمیته امداد استفاده کرد. وضعیت مالی و اشتغال مادر ملاک صدور یا عدم صدور معافیت کفالت نیست.