آیا امکان طرح دعوا وجوددارد؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.‌ همسرم بعد از صدور رای پرداخت نفقه به شرط تمکین، دعوای الزام به تمکین را مطرح نمودند و سند ملک به نام خودشان را ارائه دادند.‌ الان که من مهریه ام را از ثبت اقدام کرده ام این پلاک ثبتی به مالکیت ایشان در سامانه ثبت موجود نیست.‌علت؟ و اینکه احیانا در همین مدت کم انتقال داده اند میتوان ابطال سند را مطرح کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر این انتقال ملک که انجام داده ایراردی متوجه آن نیست چون قبل از اقدام شما برروی مهریه این انتقال انجام شده است.