خانواده و مهریه زوجه

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
در شرط ضمن عقد بصورت دست نویس و علاوه بر شروط دوازده کانه قید شده که دارایی های زن و مرد بصورت مساوی تقسیم میشه…
ایا جهت بدست اوردن دارایی هایی مثل ملک و ماشین شوهر بهتره بابت شرط ضمن عقد اقدام بشه یا درعوض مهریه که 313 سکه هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.مهریه بحثش جدا از شرط ضمن عقد است.در صورت نیاز از مشاوره تلفنی استفاده کنید