مهریه و اعسار از پرداخت

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید. یه متن ابلاغیه برام اومده نمیدونم چی هست . نوع ابلاغیه اخطار یه رفع نقص .نظر به آنکه دادخواست تقدیمی شما به جهات ذیل ناقص می باشد . لذا مقتضی است ظرف مهلت مقرر از تاریخ ابلاغ نسبت به رفع با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید. در غیر صورت برابر مقرارت قانونی قرار رد دادخواست شما صادر خواهد شد. 1.فرم لیست اموال دارایی خود.2 فرم استشهادیه شهود بابت اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بابت مطالبه مهریه .من الان مهلت اش گذاشته سه روز بوده باید چکار کنم برا گرفتن مهریه مشکل پیش میاد یا نه چیزی خاصی نیست.. الانم یه ابلاغیه حضور در جلسه برا اومده یه راهنمایی می کنید منو چکار باید بکنم بابت ابلاغیه اولی اگر چیزی نیست جلسه دادگاه م برم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.به شعبه حتما مراجعه کنید. در صورت نیاز از مشاوره تلفنی بهره ببرید.