مالیکت معنوی محصول ایده

دسته بندی : ثبتی | ثبت علائم تجاری وتجدید ثبت
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام و احترام
من قصد تولید یه دیوایس پزشکی رو دارم و قاعدتاً چون خودم مهارت و علم فنیشو ندارم نگرانم که این دیوایس که کربوط به حوزه پزشکی هم هست توسط تیمی که قصد دارم باهاشون برای تولید محصول همکاری بکنم سرقت بره.
چطوری میتونم مالکیت خودمو روی ایده و خود محصول قبل از اینکه تولید بشه حفظ بکنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما میتونید با ارائه طرح تولید نسبت به ثبت اختراع و ایده اقدام کنید