مطالبه وجه و صدور حکم جلب

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من ایه وام 60مبیونی گرفتم 4قسطش عقب افتاد اول یه پیامک اومد که برای شما پرونده اشکیل شد بعد س روز ی پیامک اومده حکم جلب شما صادر شد پیگیری کنید من الان چیکار کنم ؟3تا قسطو الان یجا بزنم حکم لغو میشه ؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام باید رضایت خواهان پرونده را جلب نمایید پرداخت اقساط باعث مختومه شدن پرونده دادگاه نخواهد شد مگر اینکه خواهان پرونده را مسترد نماید در صورت مسترد ننمودن پرونده دادگاه تو خواهان چنانچه تمکن مالی برای پرداخت مبلغ مفاد حکم ندارید درخواست اعسار نمایید