درخواست نیابت استرداد خودرو

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درخواست نیابت از اردبیل بابت استرداد یکدستگاه خودروی پژو 405 به شماره انتظامی 63ی688_ایران 91 محکوم علیه هم مامور افسر نیروی انتظامی هست تو درخواست نیابت از طرف اجرای احکام اردبیل نوشته شده محکوم علیه مامور افسر انتظامی است در صورت عدم تحویل خودر از طریق فرماندهی اقدام شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سوال شما واضح نیست اگر محکوم له هستید و این نیابت برای شما جای سوال دارد باید توجه داشته باشید که اشاره به شغل محکوم علیه برای پیگیری راحت تر از طریق فرمانده ایشان می‌باشد تا هر چه سریعتر خودرو از شخص نظامی گرفته شود.