حقوقی خانواده طلاق زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با توجه به ارسال اظهار نامه برای زوجی که منزل رو ترک کرده و توجهی نکرده با وجود دریافت و حتی خرج خونه رو هم پرداخت نمیکنه ،اگر زوجه درخواست طلاق بده این اظهار نامه به عنوان مدرک برای دادگاه مفید هست یا خیر؟ دو اظهار نامه تا الان ارسال کردم متاسفانه به هیچکدام توجه نکرده

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام مهم‌ترین ویژگی‌ها و فواید اظهارنامه شامل این موارد می‌شود: اظهارنامه هم برای ایجاد حق، و هم برای ازاله حق کاربرد دارد. اظهارنامه قبل از اقامه دعوا تنظیم و ارسال می‌شود. ارسال اظهارنامه به منزله اقامه دعوا نیست. در صورت حل مسالمت‌آمیز مشکل با ارسال اظهارنامه نیازی به پرداخت هزینه دادرسی وجود ندارد.