ارث سهم خانواده بچه ها

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام و احترام
پیشاپیش از توجه و راهنمایی شما ممنونم
پدر من از دنیا رفته اند و مادر پدر م در قید حیات هستند، ایشان به صورت شفاهی اعلام کرده اند که از اموال پدر م سهمی نمیخواهند، با توجه به اینکه از نظر قانونی 1/6 از اموال پدرم به ایشان تعلق میگیرد از نظر قانونی چه اقدامی باید انجام بدهیم که سال ها بعد در خرید و فروش دچار مشکل نشویم؟ در ضمن مادرپدرم به دلیل کهولت سن قادر به رفتن به مراکز اداری نیستند.

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام به صورت لفظی که نمیشه ثابت کرد باید همه وراث نسبت به این ادعا رضایت داشته باشند باید برای مادر یک وکالت محضری گرفته شود حقوق به همسر میرسه حالا اگر چند همسر داشته باشه بین همسران تقسیم میشه و رضایت کسی هم شرط نیست در صورتی که هیچ همسری وجود نداشته باشه اون موقع به دخترانی که همسری ندارند و حقوقی هم ندارند میرسه حالا اگر چند دختر داشته باشه بین دختران تقسیم میشه پس اول همسر مرحله بعد دختر و در مورد حقوق متوفی هیچ کس رصایت هیچ کس شرط نیست و طبق. روال بالا هست