دادخواست مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسرم در دفترخانه خانه مون را به خواهرش فروخته سال 99 البته سند منتقل نشده و مستندات پرداخت هم ندارد و نوشته نقدا دریافت کردم
و خانه ای در خمینی شهر را هم به همین صورت به برادرش فروخته که سند منتقل شده
و دو ماشین سمند هم به نام ایشان است
یک گلخانه قولنامه ای دارد
و یک گلخانه اجاره کرده
من برای کدام میتونم اقدام کنم
مهریه 500 سکه
میگه قصد ازدواج مجدد داره و نمیتونه با من و دخترمون زندگی کنه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام بابت خانه نمیتونید اقدام کنید مستند به ماده65 قانون اجرای محکومیت های مالی بابت مستثنیات دین قابل توقیف نیست اما بابت بقیه اموال میتونید دادخواست مطالبه مهریه بدهید