راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
ما پنج برادر هستیم و یک خانه ارثی داریم و میخوایم بفروشیم و باهم هماهنگ نیستند،نفری دومتر و نیم از لب خیابون تا ته کوچه به ما میرسه،یکی از برادر ها سهمشو به غریبه فروخته وما میخوایم بدونم من چطوری میتونم سهممو بفروشم از چه طریقی چون به پول نیاز داریم و بقیه مثل لجبازو دعوا دارند. چطوری سهموو جدا کنم؟میشه2ونیم‌متر فروخت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر راهکار این است که یا از بین وراث کسی سهم شما رو بخرد یا اینکه اگر درخصوص سهم های خود برای فروش به توافق نمی رسید درخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید.