حقوقی بیمه تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به پرداخت غرامت بیمه
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خانمی هستم که شوهرم فوت شده ویک دختر 14 ساله دارم مستمربگیر تامین اجتماعی از جانب شوهرم هستم و خودم در شرکت خصوصی کار میکنم بیمه تامین اجتماعی هستم ایا باتوجه به حق عایله مندی 1403 این حق شامل من هم میشود؟
وایا این حق دلبخواه کارفرما هست یا اجباری هست وباید پرداخت کنند؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام بله شما می تونید با هماهنگی کارفرما و قوانین تامین اجتماعی شما می توانید اینکار را انجام بدید