دادخواست مطالبه طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، پرونده طلاق من بعد از فرجام خواهی و نقض رای توسط دیوان به تجدیدنظر عودت داده شد 4 مورد ایراد گرفت که یکی از آن سرد مزاجی زوج میباشد. امروز از پزشکی قانونی تماس گرفتن که باید هزینه های پزشکی زوج اعم از دکتر خصوصی و بستری و... پرداخت کنید تا جواب آزمایشات به دادگاه ارائه شود . با توجه به جدایی نزدیک به دو سال ، آیا اینهمه هزینه برای سرد مزاجی زوج آنهم بعد 17 سال زندگی مشترک لازم است؟
قصد ادامه زندگی را ندارم لذا سالم بودن یا نبودن الان زوج برای من مهم نیست ضمن اینکه خواسته من مربوط به زمان زندگی مشترک بوده نه الان .
لطفا ارشاد فرمائید . با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر نامه پزشک قانونی در زمان مرحله دادرسی بوده باید هزینه هاشو پرداخت کنید چون معمولا درخواست کارشناسی در امور حقوقی معمولا با درخواست دهنده میباشد