تکلیف حضانت اطفال در زندگی مشترک

دسته بندی : خانواده | حضانت
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دوتا دختر دارم یکی نزدیک 3 سال یکی دیگه 17 ماه با همسرم خیلی اختلاف داریم من بخاطر بچه ها همش کوتاه میام چندین باره تهدید میکنه که بچه هارو ازت میگیرم دیگه نمیزارم ببینیشون و از این قبیل تهدیدا من نمیخوام درخواست طلاق یا مهریه کنم . میتونم الان که دارم باهاش زندگی میکنم برای حضانت اقدام کنم و خضانت دست من باشه بدون طلاق گرفتن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نگهداری اطفال از وظایف و تکالیف والدین است لذا زمانی بحث حضانت انفرادی مطرح میگردد که مفارقت بین زوجین باشد لذا تا زمانی که با همسرتان زندگی مشترک دارین هیچ کدام بر دیگری اولویت در نگهداری نخواهد داشت