اخذ شناسنامه برای اشخاص

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دختر بچه ای دارم متولد 94 در بندرعباس به علت مشکلات خانوادگی پدرش شناسنامه صادر نشده اکنون کلاس دوم ابتدایی است و مدرسه هویت و کد می‌خواهد مدارک ولادت از زایشگاه موجود ه برای صدور شناسنامه یا مجوز تحصیل لطفأ راهنمایی کنید
سپاسگزارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید دادخواست الزام به اخذ و تنظیم شناسنامه به طرفیت پدر و ثبت احوال محل وقوع تولد بدهید