حقوقی ثبت شرکت چک شریک

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام . من شریکی دارم که در حال خروج از شرکت می باشد . ایشان سه چک شخصی داده که مربوط به کارهای شرکت بوده و من می خواهم قراردادی تنظیم شود که دیون و مبالغ این سه چک مسئولیت پرداختش به اینجانب واگذار شود و در دفترخانه قابلیت ثبت داشته باشد . به صورت خلاصه قرادادی تنظیم شود که تعهدات پرداخت سه چک ایشان به من واگذار شود . ممن.ن میشم راهنمایی شود .

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مستندات باید دیده شود تا بتوانیم بیشتر در این خصوص بررسی کنیم