تعلق مالیات بر صلح عمری

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام خدمت شما،،، مادر بنده یک واحد آپارتمان دارد که بنام خودشان میباشد و آن آپارتمان را در حق من که فرزندشان هستم صلح عمری کرده است که بعد از فوت ایشان فقط متعلق به من باشد و نه فرزندان دیگرشان. آیا آن زمان که ایشان در قید حیات نباشند و من بخواهم آن آپا تمان رو بنام خود بزنم و یا بفروشم به آن مالیات بر ارث تعلق میگیرد؟ یعنی دولت سهمی از آن برمیدارد؟ ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر صلح شما معوض باشد مالیات تعلق میگیرد در غیر اینصورت خیر