دستور موقت منع انجام کار

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. در روستا قنات کشاورزی داریم برای ذخیر ه آب مجوز احداث استخر سیمانی گرفتیم خواستیم شروع بکار کنیم همسایه با ادعای تخلف درخواست صدور دستور موقت و توقیف کرد قاضی هم در تاریخ 21 فروردین دستور موقت صادر کرد و پروژه متوقف شد . شاکی در طول این 20 روز شکایتی نکرد . به همین خاطر امروز مراجعه کردیم درخواست رفع دستور موقت و ادامه کار استخر دادیم قاضی هم دستور موقت رو لغو کرد.
سوال : ما اگر از فردا شروع بکار کنیم آیا فرد شاکی دوباره میتواند درخواست دستور موقت و توقیف پروژه کنه یا نه ؟
آیا میتونه جلوی کار رو بگیره ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود طرح مجدد دستور موقت بلامانع است فقط باید خسارت احتمالی تعیینی دادگاه پرداخت نماید تا قابلیت اجرا داشته باشد بهتر است در پرونده سابق که مدتی این دستور صادر گردید ادعای خسارت نمایید تا از خسارت سپرده شده در صندوق دادگستری پس از بررسی به شما تعلق گیرد و جنبه بازدارنده برای خواهان جهت طرح مجدد دعوی داشته باشد