محل حضور کارگاه در اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
من محسن تاجیک هستم کارگر شرکت خدمات شیشه سکوریتی آرین در شهرک صنعتی سیمین دشت کرج
غرض از مزاحمت 1بحث عنوان شغلی 2 سختی کار با شیشه 3ایا میتوان از تهران جهت احقاق حق از شرکت در اداره کار و تامین اجتماعی فردیس کرج که بیمه ما فردیس میباشد پرونده‌ام بصورت کارگر ساده خورده .میتوان از تهران اقدام کرد با تشکر تاجیک

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما صرفا در اداره کار محل حضور کارگاه می توانید در این خصوص اقدام نمایید یعنی اداره کار فردیس .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم