مطالبه وجه بابت چک ثبت نشده

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
بابت دادخواست مطالبه وجه چک صیادی ثبت نشده روز شنبه باید برم دادگاه
دو سال پیش مبلغ 30 میلیون (در دو مرحله) پیش فردی سرمایه گزاری کردم به جاش بهم قرار داد و سفته داد
بعد از یک سال گفت نمیتونه دیگه سود ماهانه بده به همین دلیل یک چک صیادی ثبت نشده به اندازه مبلغ اصل سرمایه و سود آن (45 تومن) به من داد
من اطلاعی نداشتم که این چک باید ثبت بشه ...بعدشم چک رو ثبت نکرد پولم نداد

مدارکی که دارم: پیامک های رد و بدل شده ، کپی یکی از قرارداد ها به همراه سفته، فیش واریزی به مبلغ سی میلیون به حساب ایشون، اصل چک و گواهی چک ثبت نشده از بانک
ایشون شاکی هم داره و چک برگشت خورده هم زیاد داره

میخواستم بدونم در روز دادگاه چی باید بگم و چی نباید بگم
اگر ایشون در دادگاه حاضر بشه چی میشه
اگر نشه چی میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

چک ثبت نشده در کنار سایر دلایل می تواند دلیل طلبکاری شما باشد.