دعوای استرداد وسایل جهیزیه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

آیا در دعوای طلاق و استرداد جهیزیه ایا بعد از چندین سال که از ازدواج می‌گذرد و بچه‌دار می‌شود وسایلی که خریداری می‌شود چه با پول زوج چه با پول زوجه آیا جزو دعوای استرداد جهیزیه به حساب می‌آید آیا وسایل متعلق به زن است یا مرد لطفاً طبق ماده و قانون توضیح دهید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.مطابق قانون ونیز ماده 1107 قانون مدنی تهیه وسایل زندگی اصولاً بر عهده مرد است وزن در این خصوص مسئولیتی ندارد ولذا وسایلی که زن در دوران ازدواج به عنوان جهیزیه به منزل همسر آورده مطابق قانون وطبق سیاهه جهیزیه ونیز فاکتورهای مربوطه قابل استرداد است در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم