اموال مورد مطالبه در استرداد جهیزیه

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زمانی که زوجه درخواست طلب مهریه و استردادجهیزیه کند وسایلی که در چند سال بعد از عروسی و در طول زندگی بعد از بچه دار شد خریداری شده توسط زوج و زوجه و حالا بر فرض مثال فقط با پول زوجه ... آیا زوجه می‌تواند آن را در دعوای استرداد جهیزیه بخواهد یا نه لطفاً طبق ماده و قانون توضیح دهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام صرفا اموالی که لیست جهيزيه بوده و امضای زوج رسیده باشد و نیز اموالی که فاکتور ورسید بانکی بنام زوجه باشد قابل مطالبه میباشد