مهلت صدور رای دادگاه تجدیدنظر

دسته بندی : خانواده | مهریه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من و همسرم تقریبا 10 ماه هستش به مشکل برخوردیم و دو سه ماهی میشه که رفته شکایت کرده ک از سمت من تمکین نمیشه بعد اینکه رفتیم دادگاه رای به نفع من شد ک باید آقا مهریه و نفقه پرداخت کنه بعد اون وکیلش درخواست تجدید نظر داد و تقریبا 20 روز از تموم شدن زمانش میگذره و هیچ خبری از دادگاه نیومده.احتمال داره رای عوض بشه؟چه زمانی رای قطعی دادگاه داده میشه؟و اینکه احتمال داره کلا دادگاه این درخواست و رد کنه و به تجدید نظر نفرسته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله بنابه دفاعیات طرف مقابل امکان تغییر رای وجود دارد. زمان مشخصی ندارد و بستگی به قاضی شعبه دارد. بله اگر اخطار رفع نقص بزند و سر موعد رفع نقص نشود.