راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام خدمت وکیل محترم
شقایق هستم 27 ساله و متاهل
مادر بنده مبتلا به بیماری ام.اس هستند و پدرم بتازگی بدون اطلاع و طلاق مادرم، زوجه اختیار کرده و در منزلی جداگانه زندگی میکنند. اصلا رفت و آمد به منزلی که مادرم ساکن هستند، ندارند. یک خواهر 12 ساله دارم که پدرم پیش خودش برده و تماسش رو با من قطع کرده. شدیداً دلتنگش میشم چون از نوزادیش مادرم مریض شد و من مثل مادر براش زحمت کشیدم ، وابسته بودم. چگونه میتوانم از طریق قانونی اقدامی برای دیدار خواهرم داشته باشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر دختری که به سن 9 سال تمام می رسد از حضانت خارج می شود وخودش می تواند تصمیم بگیرد که با پدر یا مادر زندگی کند. مادرتان نیز میتواند به استناد اینکه پدرتان بدون اجازه همسر دوم گرفته درخواست طلاق مطرح نماید.