دادخواست تعدیل اقساط مهریه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام‌.زوج هستم
9 ماه یک سکه به زوجه باید پرداخت کنم .
با توجه به گرانی و تورم سکه ......باید 1_ دادخواست تعدیل بدم
یا2،دادخواست افزایش ماههای سکه
لطفا به صورت ساده و کامل بیان‌نمایید .
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر تعدیل میزان اقساط مهریه به استناد مدارک ومستندات شغلی ودر آمدی ونیز شهادت شهود به دادگاه تقدیم نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید