مستثنیات دین خانه رهنی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من فقط یک واحد ویلایی دارم که دادم اجاره و خودم در محل دیگری خونه رهن کردم و حالا همسرم بابت مهریه اون ویلا رو توقیف کرده آیا ملک من به عنوان مستثنیات دین محسوب میشود؟ و من برای رفع توقیف میتوانم اقدام کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .بله اما باید ثابت کنید که محل تامین پول رهن خونه اجاری شما از رهن و اجاره ملک خودتان است .اقدام کنید درخواست مستثنیات دین به قاضی همراه مدارک ارایه دهید