طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
اگر دختر خانمی با توجه به مشکلاتی ک همسرشون دارن از خونه بیان خونه ی پدرشون ایا مشکلی برای درخواست طلاق پیش میاد؟؟؟واینکه ایشون باید برن تقاضای طلاق بدن خودشون خواهان طلاق عستن؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی دارد اگر عذر موجه باشد و دلیل قانونی برای طلاق بله و زن بتواند عسر و حرج خود را ثابت کند .بهتر است دلیل آن را با وکلا تلفنی در میان بگذارید