الزام به پرداخت نفقه زندگی مشترک

دسته بندی : خانواده | نفقه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید.خانمم درخواست نفقه داده . و وکیلش استناد کرده به ماده 1107 قانون مدنی. و اعلام کرده که نفقه جاریه از قراری ماهیانه هفت میلیون تومان و تهیه مسکن و اثاث آلبیت از قرار ماهیانه ده میلیون تومان با احتساب هزینه دادرسی و حق الوکاله و هزینه دفتر خدمات قضایی.
سوالم اینه ,,,، خانمم حدود دو ماهه که منو از خونه بیرون کرده و راه نمی‌دهد. البته خونه بنام خانم می‌باشد. و درخواست نفقه کرده . آیا با توجه به اینکه منو بیرون کرده نفقه تعلق میگیرد یا خیر. که پسر23 سالهام شاهد ماجراست.
و با این توضیحاتی که دادم و منو بیرون کرده تهیه مسکن و اثاث آلبیت بر عهده کنه یا خیر؟ لطفاً راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام نفقه مربوط به زندگی مشترک است شما می‌توانید به استناد شهادت پسرتان اعلام کنید با توجه به اینکه از منزل بیرون رانده شده‌اید و به اختیار خودتان نبوده همسرتان ناشزه است و مستحق دریافت نفقه نیست ضمناً نفقه با توجه به نظریه کارشناس محاسبه خواهد شد