راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | حضانت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

جناب ذوالفقاری،پیرو سوال قبلیم برای واگذاری حضانت بچه به
پدر،نفقه رو ماهی1/500میدن،ک هم برای مدرسه ،خوراک و پوشاک و بیماری و درمان بچه است،اما من چون توشرایط بد مالی هستم و به خاطر اینکه بچه ام شیطونه و خونه تنها نمیمونه و کسی رو ندارم ک ازش نگهداری کنه تا برم سرکار میخوام حضانتش رو برگردونم ،چیکار کنم؟؟گفته ک باید تموم مهریه ک بهت دادم رو برگردونی تا با توافق حضانت رو پس بگیره.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر برای نفقه فرزندتان درخواست تعدیل مطرح نمایید تا قاضی دادگاه نفقه تعیین شده را افزایش دهد.