حضانت، دعاوی خانواده

دسته بندی : خانواده | حضانت
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من باید بعداز 7 سال برای حضانت اقدام کنم یا دو سه ماه قبلش؟درضمن همسرم از خودش کار داره و مشغول کار هست میتونه حضانت رو با وجود بیماری دوقطبی ش بگیره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. بله 7 سال باید تمام شود. در خصوص پرسش بعدی شما باید گفت، با وجود شرایط همسرتان، شما میتوانید در دادگاه بیماری همسرتان را اثبات نموده و حضانت فرزندتان را بگیرید.