عقد مضاربه و چگونگی انعقاد آن

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده قصد شراکت با یک آرایشگر رو دارم و به این صورت که 100 درصد هزینه هابا بنده و 100 درصد کار با ایشون هست چند نکته برایم حائز اهمیت است که قرارداد به چه صورت نوشته شود
مورد اول سود چند درصد برای هر طرف است
مورد دوم در صورت فسخ قرارداد از طرف آرایسگر بعد از رشد کار چگونه حق رشد را به مبلغ اولیه بیفزایم
مورد سوم در صورت بسود رسیدن مبلغ اولیه رو از کار خارج کرده و در ادامه سود چند درصد برای طرفین خواهد شد
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مورد شما باید در قالب عقد مضاربه انجام بگیره که احکام و شرایط خودشو رو داره و در قالب یک پیام نمیشه همه موارد رو ذکر کرد پیشنهاد می‌گردد درخواست کنید توسط وکلای سایت برای شما نگاشته بشه.