اخراج زن از منزل مشترک توسط همسر و پرداخت نفقه

دسته بندی : خانواده | تمکین
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،بنده 5 ماه هست ک توسط همسرم ب خانه ی پدرم برگشتم،دلیلش هم این بود ک از طریق مجازی با آقایی بودم ک در همه جا او را ب عنوان برادرم شناختم حتی در مواقع ابراز احساسات و وقتی همسرم با هک کردن گوشی این را فهمید من را خائن دانست و ب خانه پدرم رفتم در صورتی ک گفتم رابطه احساسی بین ما نبوده و هیچ وقت همدیگر را ملاقات نکردیم،حالا بعد از 5 ماه ب من نفقه نداده و من همچنان خانه ی پدرم هستم فرزند دوقلو پسر دارم ک پیش همسرم هستند و 3 روز آخر هفته پیش من میآیند،چند سوال دارم،اول اینکه همسرم ویس و اسکرین چتهای من را دارد،آیا کار من در قانون خیانت محسوب میشودو حکمش چیست؟و دوم اینکه برای این مدت ک نفقه نداده چ کار میتوان کرد و آیا این موضوع درست است ک اگر مرد 6 ماه ب زن نفقه ندهد زن میتواند ب راحتی طلاق بگیرد؟و اینکه همسرم هیچ کدام از اموالش را ب نام خودش نکرده در طول زندگی ک از مهریه فرار کند،آیا میتوان این موضوع را ثابت کرد و مهریه گرفت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سوال شما دارای چند قسمت مختلف است و نمیتوان بصورت پیامکی راهنمایی کرد ولی بطور کلی شما هم نفقه هم استرداد جهیزیه و ....میتوانید رای بگیرید جهت راهنمایی بیشتر درخواست مشاوره تلفنی نمایید.