آیا مرد از روند طلاق مطلع می شود؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. همسر من حق طلاق داره. میخواستم بپرسم میتونه برای درخواست طلاق دادن تو سامانه تصمیم به جای کد ملی من، کد ملی وکیل رو وارد کنه؟ یه کاری کنه من متوجه نشم...
یا اینکه کد ملیمو وارد کنه ولی شماره همراهی که به اسمم هست رو وارد نکنه؟
حقیقتش من سامانه ثنا دارم. ولی نمیدونه کدوم شماره به اسمم هست. درخواست طلاق دادن چجوریه؟ آیا باید کد ملی همسر وارد شه با شماره تلفن؟ یا کد ملی وارد بشه خود به خود به شماره همسر اطلاع داده میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما نیز در جریان روند رسیدگی قرار می گیرید وبرای جلسات مشاوره نیز به شما اطلاع داده می سود.