میزان نفقه یک خانم چقدر است

دسته بندی : خانواده | نفقه
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من یه خانم خانه دار با مدرک دیپلم از خانواده رده متوسط هستم که 15 سال با همسرم زندگی میکنم دوتا بچه دارم.پسز11 ساله و دختر 8 ساله.میخواستم ببینم همسرم که پولی به من نمیده بخوام اقدام کنم برای رفته هزینه های زندگی ایشون باید چقد پول بده به من؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام میزان نفقه رو کارشناس تخمین زده و بسته به نظر قاضی دارد اما قضات معمولا همینکه خانم در منزلی که همسر تهیه کرده زندگی می‌کند را اماره بر پرداخت نفقه میدانند مگر اینکه زن ثابت کند که مایحتاج را خودش یا والدین و...تهیه میکنند و همسر در این خصوص متحمل هزینه ای نمی‌شود.