وکالت مدنی در خصوص فروش وسیله نقلیه

دسته بندی : حقوقی | وکالت
امید عابدین زاده پزوه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، اتومبیلی در ایران دارم که مایلم به فروش برسونم، خودم اما ایران حضور ندارم... آیا روشی وجود داره که بدون مسافرت من به ایران به این مهم دست پیدا کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب احتراما در پاسخ به سوال حضرتعالی باید عرض کنم شما باید یک وکالتنامه تنظیم نمایید و به شخصی که در ایران مورد اعتماد شما هست وکالت فروش بدهید تا به نتیجه مطلوب برسید چند نکته را مورد توجه قرار دهید ابتدا برای تنظیم به سفارت ایران مراجعه نمایید دوم در وکالت نامه تصریح به اخذ وجه توسط وکیل یا واریز وجه به حساب خودتان در ایران در صورت امکان بهتره و سوم اینکه وکالت را موردی تنظیم بفرمایید بطور مثال فروش خودرو به مشخصات ..... در صورت نیاز به توضیح بیشتر میتوانید از خدمات موسسه بهره مند شوید پایدار و بر قرار باشید