راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خسته نباشید.بنده بعنوان مالک در یک پرونده که خریدار علیه مالک که من باشم و پیمانکاربدلیل عدم حضور در جلسات رسیدگی (البته عدم شرکت در جلسه بخاطر اظهارات پیمانکار مبنی بر اینکه در قرارداد پیش فروش ملک فیمابین خریدار وپیمانکار امضایی از مالک نیست و مسئولیتی متوجه مالک نمی‌باشد بوده)محکوم گردیده ‌و پرونده به اجرای احکام ارسال شده است.حال با عنایت به اینکه مالک اجازه پیش فروش واحدها ی سهمالشرکه پیمانکار را داده بوده و پیمانکار نیز متواری است آیا امکان اعتراض با عنایت به گذشتن مهلت اعتراض وجود دارد یاخیر؟از طرفی آیا باتوجه به اینکه هیچ وجهی بحساب مالک و هیچ امضایی در ذیل قرارداد فیمابین خریدار و پیمانکار از سوی مالک انجام نشده آیا دادگاه میتوانسته مالک را محکوم به تکمیل و تحویل واحد مورد ادعا به خواهان نماید یاخیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما طبق قراراداد مسئول هستید وبستگی به شرایط قراردادی تعیین شده دارد.