فسخ قرارداد کار چگونه امکانپذیر هست

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشیدمن از پاسخ سوالم‌چیزی متوجه نشدم.لطفاعامیانه تر راهنماییم کنید.من برای یک پروژه تحت عنوان سرپرست برق بایک شرکت خصوصی قراردادبستم.بعدازدوهفته کارفرمای من باصاحب پروژه ای که قراربود من سرپرست اونجاباشم دعواشون شدوبه مشکل خوردن و پروژه رو از کارفرمای من گرفتن.کارفرما به من گفت همه چی تمومه وهرکی بره دنبال زندگی خودش.الان من باید چیکار کنم میخوام قراردادم لغو کنم و برم سر یه کار دیگه ولی ایشون لج کرده بامن . من سفته واصل مدارک هم ندادم به ایشون. و ایشون منو هم تواین مدت بیمه نکردن.میتونم بدون لغو قرارداد جای دیگه استخدام بشم ؟من میتونم از این کارفرما شکایت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی قانونگذار در قانون مواردی را پیش بینی کرده است که در صورت بروز آن‌ها، قرارداد کار از طرف کارگر و کارفرما فسخ می‌شود کارگران در خصوص فسخ یک طرفه قرارداد کار می‌توانند اقدام کنند. این فسخ بهصورت استعفا محقق میشود کارگران برای استعفای خود باید یک ماه قبل از ترک محیط کار بصورت کتبی مراتب استعفای خود را تقدیم کارفرما نمایند. این نامه در حکم نمونه متن فسخ قرارداد کاری است