وکالت بلاعزل به سازنده در مشارکت در ساخت

دسته بندی : حقوقی | وکالت
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما یک خانه داریم با مشارکت در ساخت با سازنده به 5 طبقه ساخته شده دو مالک عمو و پدرمن هستن با سه دانگ سند مجزا و دو طبقه که براشون ساخته شده، سازنده به بهانه پیگیری برق و آب اون سه طبقه به ما میگن 6 دانگ رو بهم وکالت بلاعزل بدین الان این کار ما درسته که بهش وکالت بلاعزل بدیم؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر موضوع وکالت در وکالت‌نامه صرفا پیگیری امور اداری برق و ...باشه و وکالت در خصوص فروش و....نباشه و همچنین در وکالت‌نامه انجام مورد وکالت از موکل هم سلب نشه اشکالی به وجود نمی‌آید ،البته جهت اظهار نظر مطمئن تر بهتر است از طریق مشاوره تلفنی موضوع را بهتر توضیح دهید.