ازدواج مجدد زوج بدون اذن زوجه

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . پدر من بعد از 35 سال زندگی مشترک با مادر من ، زن دیگری را به عقد خودش در آورده و صاحب 2 فرزند هم از آن زن هست .
2 سوال از شما دارم
1 . آیا اینکه بدون اجازه از همسر اول ، ازدواج کرده آیا امکان شکایت هست و شکایت به جایی می رسد ؟
2. خانه ی ما به نام مادرم هست ، و پدرم هرزگاهی بعد از دعوا ، به مادرم می‌گوید طلاق ات میدهم و باید نصف خونه رو به من بدی . آیا این حرفش درست است ؟
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام 1 . بدون اجازه همسر ازدواج کرده حق طلاق به مادرتون بصورت قانونی میده فقط 2. حق همچین درخواستی نداره و مادرتون میتونه همچین کاری نکنه. مورد دیگه ای هست در خدمتم میتونید تماس بگیرید