محاسبه مهریه به نرخ روز

دسته بندی : خانواده | مهریه
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
خانمی در سال 55بعد از فوت مادرم همسر دوم پدرم شدن مهریه ی اون موقعشون رو نمی دونم ولی در سال 69مهریه شون رو زیاد کردن و شد 200هزار تومن پدرم بهمن سال 99فوت کردن ما امسال خونه ی پدری رو فروختیم میخوام بدونم مهریه ی این خانم به نرخ روز چقدر میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی مهریه خانم بر اساس سال فوت پدر شما محاسبه میشود یعنی بر اساس شاخص سال 99که پدرتان فوت کردند حدود شصت میلیون میشود