قانون تنصیف اموال در طلاق

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در مورد خانه که پدرم گفته ، میگه بعد از طلاق ، تمام چیزهایی که در طول زندگی خریده شده نصف میشه . پس چون من خونه رو 10 سال پیش خریدم و 6 دانگ به نام تو (مادرم ) زدم . حالا قانون نصف اش رو میده به من . آیا این چنین هست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

همه چی به توافقاتتون بستگی داره. تنصیف اموال در صورتیه که زوج درخواست طلاق بده و اموال هم بنام زوج باشه. این مورد شما برعکسه. اگر متوجه نمیشید تماس بگیرید