محاسبه نفقه به ازای هر فرزند

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
سعیده پولادمست
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من سه فرزند دارم که یکی از فرزندانم که دختر هست به سن 18 سال رسیده و دو نفر دیگه بین 9سال و 14 سال هستند ، از همسرم جدا شده ام ، اگر حضانت بچه ها به مادر داده شود پدر به ازای هر فرزند چقدر نفقه محاسبه میگردد ؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام بستگی به تعیین نفقه توسط کارشناس نفقه دارد و اکثریت یک میلیون تومان محاسبه می‌شود.