فروختن ماشین معیوب و استرداد پول

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اینجانب یک عدد خودرو خریداری کردم و‌به شرط اینکه همه چی سالم هست به غیر از شاسی که گفتن کمی ترک دارد و‌اجازه ندادن که ما به کارشناس ببریم و‌یا تشخیص رنگ من هم چون اولین بارم بود میخواستم ماشین بخرم و‌هیچ اطلاعی از ماشین نداشتم خریداری کردم اما وقتی خواستم‌تعویض پلاک کنم و‌معاینه فنی ببرم متوجه شدم که ماشین نه تنها شاسی کلا ترکیده بلکه مشکلات دیگری از جمله لنت ضعیف بودن موتور و‌ روغن سوزی کولر خراب سیستم برق و‌سیمکشی اتصال شدید و غیره دارد بنابراین موفق به دریافت معاینه فنی نشدم و‌ماشین بردم پیش مکانیک و‌صافکار و‌متوجه شدم چه کلاهی به سرم رفته و‌ماشین حتی قابل استفاده نیست و‌رانندگی خطرناک هست باهاش
وقتی با فروشنده تماس گرفتم و‌گفتم که جریان چی هست .گردن نگرفتن و‌راضی به پس دادن پول بنده نشدن
در ضمن هنوز ماشین تعویض‌پلاک‌نشده و‌فقط‌یک‌قولنامه دستی امضا شد و‌در ثبت به. نام شد
حالا میخواستم بدونم من میتونم از ایشون شکایت کنم و‌ مراحلش قانونیش چی هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. بسته به مفاد قولنامه دستی که باید مطالعه شود و لحاظ شرایط دیگر می توانید ماشین را برگردانید و علیه ایشان طرح دعوی کنید. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.