الزام به تمکین زوجه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 9 سال ازدواج کردم که همسرم دقیقاً یکساله منزل را ترک کرده بدون هیچ مشکل وقتی من از سرکار برمی‌گردم میبینم همسرم نیست و یک نامه به شیشه میز کنسول چسبانده بود و رفته بود و من دقیقا من هنوز تو شوک بود و 3 روز نبود که دیدم اومد با مأمور تمام اسباب ها تا سوزن را برد تا و الان من برج به برج نفقه میدم هم مهریه با این همسرم خودش رفته و خودشم درخواست طلاق داده من عقیمم در صورتی که همسرم دوبار باردار شده بود ولی متاسفانه نمیدانم حالا به هر دلیلی بچه سقط شد ، سوال اولم اینکه کسی که عقیم باشه همسرش نمی‌تواند حامله شوم ؟!!!؟
و سوال دومم کسی که خودش و بی خبر از من بی دلیل و خانه و زندگی را ترک کرده آیا نفقه بهش تعلق میگیرد یا نه ؟
من مانده این چه قانونی هست همه حق را به من میدهد حتی خورده قاضی اما تا همسرم و کیلش وارده اتاق میشوند انگار که قاضی هم جابجا میشود ،
حالا من باید چیکار کنم ممنون میشم اگه راهنمایم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما برای قطع شدن نفقه باید دادخواست الزام به تمکین میدادید. مهریه و جهیزیه که نمیتونید پرداخت نکنید اما دادخواست طلاق باید قطعا ادعاشون با نظریه پزشک معتمد تایید بشه بعد حکم بیاد. قطعا شما باید اگر وکیل ندارید حداقل لایحه دفاعیه داشته باشید که کمکتون کنه در دادگاه طلاق