استفاده از برند خاص مصالح در ساختمان سازی

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

عرض وسلام وادب
من سازنده ساختمان هستم دریکی از ساختمانها قرارداد مصالح ساختمان برای نصب کاشی 3برند نوشته شده ودر بند مورد نظر نوشته شده که کاشی وسرامیک برند درجه یک ایرانی شامل تبریز کف یامرجان یا آباده.آیا میتونم هرکدوم خواستم به انتخاب خودم بزنم وبعدا خریدا نتونه ادعا کنه یا بازم روی این 3برند باید با خریدار توافق کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بستگی به چگونگی استفاده از برندها در مقطع قراردادی میباشد