راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درخواست تمکین دادم و همسرم در تاریخی که ابلاغ شده بود با مأمور به منزل آمدن و بعداز ده دقیقه بعد آن مأمور رفتن و چون من شبکار بودم بشدت خوابم گرفته بود و ساعت های 1 بعدازظهر بود خوابم میگیره و وقتی بیدار میشوم دیدم ساعت 2 نیم بعدازظهر است و همسرم نیست و دوباره منزل را ترک کرده و من همان لحظه به 110 تماس گرفته و آنها گفتن به ما ربطی ندارد باید برین دادگاه اما اون موقع دادگاه بسته بود روز دیگه رفتم دادگاه اطلاع دادم و آنها گفتن شما باید دیروز می‌آمدین نه الان و جواب سر بالا به من دادن نمی‌دونم دیگه باید چیکار کنم ، من ماندم اگه میخواست بره چرا اومد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که خانم در زمان اجرای حکم حضور پیدا کرده یعنی حکم تمکین را انجام داده وعلت اش این هست که می خواهد ناشزه محسوب نشود تا به او نفقه تعلق بگیرد.