در خصوص وجه پرداختی چه ضمانتی بهتر است

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
امید عابدین زاده پزوه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ..من برای یکی از دوستام موتور سفر خریدم و6عدد چک دادم ..لان به دلیل نیاز مالی میخواد موتور بفروشه...میگه چکارو پاس میکنه اما برای اینکه خیال خودم راحت باشه چی از اون بگیرم که خیالم راحت باشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز توصیه میکنم ابتدا یک قرارداد در این خصوص تنظیم نمایید ضمنا در صورت امکان متقابلا چک دریافت کنید و در غیر اینصورت سفته مفاد قرارداد شما خیلی مهمه و باید با دقت نگارش شود