اقدامت قیم برای محجور

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدر بنده سال 98 دو دنگ منزل رو وصیت کردن به مادرم برسه،
من دو برادر و دو خواهر ناتنی دارم،
وقتی این موضوع رو متوجه شدن، به ما تهمت زدن که پدرمون الزایمر داشت و شما کلاهبرداری کردید، پدرم رو بردن به پزشکی قانونی و نامه پزشکی قانونی اومد که پدرم سال 1401 الزایمر شروع شده،
الان برادرم رفته درخواست سرپرستی داده، و الان قیم پدرم شده،
و رفته خطی که به نام پدرم بود ولی دست مادرم بود و استفاده میشد رو سوزونده و کرفته دستش،
میخواستم بدونم با این تفاصیل برادرم میتونه خونه رو به نام خودش بزنه،؟
یا مالی که پدرم داره رو به نام خودش بزنه؟
پدرم در قید حیاط هستن،
مادرم 65 ساله و پذرم 90 ساله هست،
مادرم میتونه اعتراض بزنه که قیمت از برادرم کنسل بشه و به مادرم داده بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اولا قیم نمیتواند صرفه و صلاح محجور را رعایت نکند و هر گونه تصمیم گیری راجع به امور محجور باید با تایید و نظارت سرپرستی باشد بنابراین نمیتواند قیم اموال محجور را به نام خودنماید اما مادر هم می‌تواند به تعیین قیم انتخابی اعتراض نموده و دلایل اولویت خود بر فرزندشان را ثابت نمایند