اقدامات قیم برای محجور

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدرم سال 98 دو دنگ خونه رو به مادرم وصیت کردن،
من از زن اول پدرم که فوت شدن،دو براد و دو خواهر دارم،
الان برادرم متوجه این وصیت شدن، پذرم الزایمر داره،
برادرم به ما تهمت زدن که پدرمون الزایمر داشت و شما کلاهبرداری کردید، وصیت نامه قانونی و محضری هستش،
پدرم رو بردن پزشک قانونی که ثابت کنن برادرم الزایمر داشته سال 98، ولی نامه پزشکی قانونی که اومد زده بود سال 1401 الزایمر شروع شده،
الان قیم پدرم شده برادرم،
من و مادرم راضی نیستیم، و الان ترسمون از اینکه میتونه این 4 دنگ که ارث‌ما بچه ها هستش. برادرم میتونه تنهایی این خونه رو بفروشه،؟
یا مالی که پذرم به جز خونه داره میتونه به اسم خودش بزنه؟
پدرم 90 ساله هستش و مادرم 65،
مادرم کلا از پدرم نگه داری میکنه،برادرم اعتیاد داره، ولی دادگاه قسمت رو داه به برادرم،مادرم میتونه اعتراض بزنه؟
و باید چی کار کنیم؟
خطی که به نام پدرم بوده برادرم رفته سوزونده، و این خط دست مادرم بوده،
فقط میخواستم بدونم که برادرم میتونه با قیم بودن که هست اموال پدرم رو به نام خودش بزنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود قیم بدون اذن و اجازه ی سرپرستی نمیتواند نسبت به اموال محجور تصمیم گیری نماید و یا به نام خود سند زند مادر می‌تواند خود را متقاضی قیمومت معرفی نماید و دلایل رد قیم فعلی را هم به اداره سرپرستی اعلام نماید