استرداد هدایا بعد از بر هم خوردن نامزدی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
امید عابدین زاده پزوه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یه اقایی سه سال هست ک خواستگار من هستش ولی تا الان نتونسته اخلاق درستی داشته باشه و نتونستم با اخلاقش کنار بیام وایشان به خواست خودش تو بعضی مسائل زندگی برام به خواست خودش خرج کرده و الان میگه اگه جوابت منفی باشه با پرینت از حسابم کل مبالغی ک برات خرج کردم و رو باید بپردازی و دائم در حال تهدید من هستش ایا ایشون میتونن ادعایی داشته باشن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه در غالب عقد هبه باشد یعنی هدیه و بخشش امکان رجوع در فرض موجود بودن وجود دارد ولی چنانچه مصرف شده باشد امکان استرداد وجود نخواهد داشت